Skip to main content

Οι Αξίες μας

Οι αξίες οι οποίες διαμορφώνουν την κουλτούρα και αποτελούν τους σημαντικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους η εταιρεία GReco Treasures βασίζει τη δραστηριότητά της, είναι:

 • Ποιότητα

  Καθημερινά μεριμνούμε για την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα. Η εταιρεία μας είναι προσηλωμένη στη διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας του ελαιολάδου μας, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από συνεχείς ελέγχους στο ιδιόκτητο εργαστήριό μας σε κάθε παραλαβή ελαιολάδου και σε όλα τα στάδια τυποποίησης, εξασφαλίζοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδική γεύση και τη διατήρηση της υπέρτατης θρεπτικής και βιολογικής αξίας του μέχρι τη στιγμή που το ελαιόλαδό μας φτάνει στο τραπέζι σας. Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου μας επιβεβαιώνονται από ανεξάρτητα, πιστοποιημένα εργαστήρια.

 • Σεβασμός στους καταναλωτές και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών

  Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και σταθερά επικεντρωμένοι στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των πελατών μας και με απόλυτο σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτή, χωρίς να διακυβεύουμε τις αρχές της υγιεινής διατροφής, προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, προσφέροντάς τους ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς καθώς και άριστη εξυπηρέτηση.

 • Υπευθυνότητα και αξιοπιστία

  Στοχεύουμε όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί μας, πελάτες, παραγωγοί και συνεργάτες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, έχοντας ως γνώμονά μας τη συνέπεια, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη στις εμπορικές μας συναλλαγές, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τη διατήρηση μακροπρόθεσμων προσωπικών και επιχειρηματικών σχέσεων.

 • Σεβασμός στην παράδοση και προσήλωση στο μέλλον

  Στόχος μας είναι ο συνδυασμός της αρχαίας ελληνικής παράδοσης με την υιοθέτηση και ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών και μεθόδων επεξεργασίας και τυποποίησης, ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.

 • Σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο

  Oι επιχειρηματικές πρακτικές μας, μας βοηθούν να αναπτύσσουμε την εταιρεία, ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιπτώσεις μας στο περιβάλλον και αυξάνοντας την κοινωνική μας συνεισφορά. Στην GReco Treasures σκεφτόμαστε «πράσινα» και οικολογικά σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, επιλέγουμε αυστηρώς ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας για τα προϊόντα μας, χρησιμοποιούμε φωτισμό led και τεχνολογία inverter για τις καθημερινές λειτουργίες και τις ανάγκες φωτισμού των εγκαταστάσεών μας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της τυποποίησης δεν παράγονται λύματα και άρα δεν επιβαρύνουμε τη γη, ενώ η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται είναι η ελάχιστη δυνατή λόγω του εξοπλισμού υψηλής ενεργειακής απόδοσης που χρησιμοποιούμε. Στην προσπάθεια να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, δεν επαναπαυόμαστε και προγραμματίζουμε τη δημιουργία ηλιακής μονάδας, που θα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης.

  Επιπλέον, θεωρούμε ότι αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της δουλειάς μας να συνεργαζόμαστε με άτομα που μοιράζονται την αγάπη μας για το περιβάλλον και ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και διαδικασίες, με σεβασμό στη φύση.

  Εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, στην GReco Treasures οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις με την παραδοσιακή ελληνική αγροτική οικογένεια, υποστηρίζουμε έντονα τους τοπικούς παραγωγούς και αγοράζουμε απευθείας, χωρίς κανένα ενδιάμεσο, στηρίζοντας την οικονομική βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων στις οποίες ζουν.

  Συνολικά, ακολουθούμε περιβαλλοντικά πρότυπα και λειτουργούμε με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.