Skip to main content

Η Ιστορία μας

Η GReco Treasures είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

 • Ιστορία

  Η GReco Treasures είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2017 από τρεις ανθρώπους νέους, φιλόδοξους, με διαφορετικές επιστημονικές γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία, με κοινό τόπο το μεράκι και την αγάπη για την Ελληνική φύση και τους μοναδικούς της θησαυρούς, ιδιαίτερα το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, αυτό το χρυσάφι της Ελληνικής γης.

  Η έδρα της εταιρείας είναι στα Σαγαίικα Αχαΐας, στο βορειοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου, γνωστής στον κόσμο για την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων της και ειδικότερα, την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.

  Οι ελαιώνες όπου συλλέγονται οι καρποί βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στην Πελοπόννησο καθώς και στο νησί της Ζακύνθου. Εδώ και αρκετές γενεές διατηρούμε ιδιόκτητους ελαιώνες στη Ζάκυνθο, τη Μεσσηνία και τη Δυτική Αχαΐα, τους οποίους επεκτείνουμε με τη φύτευση νέων ελαιόδεντρων. Παράλληλα, έχουμε εξασφαλίσει και αρκετές συνεργασίες με εκλεκτούς παραγωγούς της περιοχής, που σέβονται το προϊόν και ακολουθούν όλες τις σωστές πρακτικές καλλιέργειας και ελαιοποίησης.

  Για εμάς, στην GReco Treasures, το ελαιόλαδο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία αυτού του τόπου. Με την αγάπη μας για το ελαιόλαδο και με γνώμονα τον βαθύ σεβασμό για την ελληνική παράδοση αιώνων στην παραγωγή ελαιολάδου, συνεργαζόμαστε με μικρούς, προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς που ακολουθούν την οικογενειακή παράδοση στην καλλιέργεια και τη συγκομιδή των ελαιόδεντρων, όπως μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, και με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τον ίδιο σεβασμό προς το περιβάλλον και την αγροτική πολιτιστική κληρονομιά, προκειμένου να αντλήσουμε τα καλύτερα από όσα η φύση έχει να προσφέρει.

  Το ελαιόλαδο «LIOPETRA» της GReco Treasures διακρίνεται για τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του, ως απόρροια των άριστων εδαφολογικών και κλιματικών συνθηκών της περιοχής και της ξεχωριστής Κορωνέικης ποικιλίας, μιας από τις παλιότερες ποικιλίες στην Ελλάδα που δίνει εκλεκτό ελαιόλαδο με υπέροχο έντονο άρωμα και φρουτώδη, ελαφρώς πικάντικη γεύση, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ουσίες. Το έδαφος, το μικροκλίμα και η ποικιλία της ελιάς, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας, δημιουργούν ένα μοναδικό, ισορροπημένο οργανοληπτικά προϊόν. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «LIOPETRA» είναι αγνό φυσικό προϊόν άριστης ποιότητας.

  Η επιχείρηση λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και υπό συνεχή τήρηση πιστοποιημένων διαδικασιών ποιότητας και ποιοτικού ελέγχου του ελαιολάδου στο εργαστήριο αυτοελέγχου της εταιρείας, τόσο κατά την παραλαβή, όσο και στα διάφορα στάδια της τυποποίησης, ώστε να διασφαλίζεται η διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών του διεθνώς καταξιωμένου Ελληνικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, η σταθερά υψηλή ποιότητα και η άριστη υγιεινή των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια αποθήκευσης, εμφιάλωσης και συσκευασίας.

  Με σεβασμό στη διατροφική παράδοση, παρακολουθούμε στενά όλη τη διαδικασία, από την επιλογή των καλύτερων καρπών του ελαιόδεντρου έως την τυποποίηση και την αποθήκευση του τελικού προϊόντος, ώστε να πληροί κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και γεύσης.

Διονύσης Μπισκίνης

Γενικός Διευθυντής/ Συν-ιδιοκτήτης

Δήμητρα Κολλιοπούλου

Διευθύντρια Οικονομικών και Διοίκησης/ Αναλύτρια ποιοτικού ελέγχου

Νίκος Βγενόπουλος

Διευθυντής Παραγωγής/ Συν-ιδιοκτήτης