Skip to main content

Η Ομάδα μας

 • Διονύσης Μπισκίνης

  Γενικός Διευθυντής/ Συν-ιδιοκτήτης
  Ο Διονύσης Μπισκίνης είναι Πολιτικός Μηχανικός. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στα Έργα Υποδομής και διδακτορικού διπλώματος στις Αντισεισμικές Κατασκευές από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Εκτός από την ενεργό ακαδημαϊκή και ερευνητική του καριέρα, έχει ιδιόκτητους ελαιώνες σε παραθαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου, μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Είναι παθιασμένος με το ελληνικό ελαιόλαδο και είναι κυριολεκτικά η ψυχή της επιχείρησης. Ως γενικός διευθυντής στην GReco Treasures, έχει συμμετάσχει σε κάθε πτυχή και λειτουργία της επιχείρησης, οπότε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα όλη τη διαδικασία και όλα τα στάδια, από την παραγωγή μέχρι την τυποποίηση. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων καθώς και σε θέματα πληρωμών, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και τη διαχείριση των social media. Σε αναζήτηση επιστημονικής γνώσης για το ελαιόλαδο, μελετάει και ενημερώνεται συνεχώς μέσα από άρθρα, βιβλία και σεμινάρια. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά και έχει βασική γνώση της γερμανικής γλώσσας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.
 • Νίκος Βγενόπουλος

  Διευθυντής Παραγωγής/ Συν-ιδιοκτήτης
  Ο Νίκος Βγενόπουλος γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το 4ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών, Τμήμα Αγροτικών Συνεταιρισμών του Τομέα Γεωτεχνικού. Έχει πολυετή εμπειρία στον παραγωγικό τομέα και έχει αναλάβει τη διαχείριση των ιδιόκτητων οικογενειακών ελαιώνων στη Δυτική Αχαΐα και την επέκτασή τους με τη φύτευση νέων ελαιόδεντρων. Έχει στην εποπτεία του όλη τη διαδικασία καλλιέργειας και φροντίζει για την τήρηση των απαραίτητων πρακτικών κατά τη συγκομιδή του καρπού. Ως διευθυντής παραγωγής στην GReco Treasures, παρακολουθεί στενά την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, εφαρμόζει άριστες συνθήκες σε όλα τα στάδια τυποποίησης, από το φιλτράρισμα και την αποθήκευση έως την εμφιάλωση και τη συσκευασία του ελαιολάδου. Έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση και τους ανεκτίμητους θησαυρούς της και βαθιά εκτίμηση για τους μικρούς παραγωγούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο προϊόν που παραδίδουν, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ό,τι αφορά στην ποιότητα. Ζει μαζί με τη σύζυγό του και επιχειρηματικό συνεργάτη του, τη Δήμητρα Κολλιοπούλου.
 • Δήμητρα Κολλιοπούλου

  Διευθύντρια Οικονομικών και Διοίκησης/ Αναλύτρια ποιοτικού ελέγχου

  Η Δήμητρα Κολλιοπούλου, σύζυγος του Νίκου και πρώτη ξαδέρφη του Διονύση, είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εκ φύσεως οργανωτική, βρήκε τη θέση της στον διοικητικό τομέα, έχοντας αναλάβει κυρίως καθήκοντα οικονομικής διαχείρισης και οργάνωσης γραφείου. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια κατά την εργασία της και φροντίζει για την ομαλή καθημερινή λειτουργία και τη διεκπεραίωση όλων των παραγγελιών. Αυτό που την διακατέχει είναι οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της, οπότε μπόρεσε να ταιριάξει και να αναλάβει το κομμάτι του marketing και της διαφήμισης. Εκτός από τον ρόλο της στην GReco Treasures, τα τελευταία χρόνια έχει ενεργό εμπλοκή στο ιδιωτικό οινολογικό εργαστήριο που ανήκει στην οικογένεια, έχει εκπαιδευτεί και έχει αποκτήσει εμπειρία σε τεχνικές χημικής ανάλυσης κρασιού και ελαιολάδου. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

 • Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος

  Διευθύνων Σύμβουλος Διασφάλισης Ποιότητας
  Ο Κωνσταντίνος Κολλιόπουλος, πατέρας της Δήμητρας, είναι Χημικός και Οινολόγος. Είναι πολύ έμπειρος δοκιμαστής – γευσιγνώστης και εμπειρογνώμονας του κρασιού. Έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της αμπελουργίας και της οινοποίησης καθώς και της παραγωγής ελαιολάδου. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων και της Αμερικανικής Εταιρίας Οινολόγων. Παρότι έχει συνταξιοδοτηθεί, εκπροσωπεί την Ένωση Ελλήνων Οινολόγων στην τριμερή επιτροπή αξιολόγησης των Οίνων Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Έχει γνήσιο πάθος και αγάπη για το εκλεκτό κρασί και το ποιοτικό ελαιόλαδο και σαν ειδικός και πεπειραμένος γνώστης της όλης διαδικασίας παραγωγής του ελαιολάδου (από το αγρόκτημα μέχρι και την τυποποίηση του τελικού προϊόντος) διατηρεί υπό την εποπτεία του την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και ειδικότερα του χημείου, διασφαλίζοντας ότι τόσο ο εξοπλισμός όσο και το προσωπικό λειτουργούν υπό άριστες συνθήκες, προκειμένου να επιτυγχάνεται η σταθερά υψηλή ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας. Είναι ένας άνθρωπος με κύρος και τεράστια εμπειρία που όλοι ακούνε τη γνώμη του.
 • Εξωτερικός Σύμβουλος

  Υπάρχει επίσης συνεχής υποστήριξη από Χημικό Μηχανικό με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων και πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής τροφίμων ως διευθυντής παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου και μπορεί να συνεισφέρει με μια πιο επιστημονική ματιά στην επιχείρηση. Στην εργασία του, παρακολουθεί και εφαρμόζει όλες τις νέες τάσεις και μεθόδους στον τομέα των τροφίμων και παρέχοντας τις υπηρεσίες του στην GReco Treasures σε συμβουλευτική βάση, η εκτενής επιχειρησιακή του εμπειρία σε θέματα διασφάλισης της ποιότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων, αποδεικνύεται ανεκτίμητη για την ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης.

Οι Συνεργάτες μας

Καλλιεργούμε τους ιδιόκτητους ελαιώνες μας, με επίπονη φροντίδα και αγάπη, ενώ συνεργαζόμαστε με μικρούς, προσεκτικά επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς με μακρά οικογενειακή παράδοση στην ελαιοκαλλιέργεια, που ακολουθούν τις παραδοσιακές μεθόδους και διαδικασίες καλλιέργειας και συγκομιδής των ελαιόδεντρων. Με σεβασμό στη φύση, η συλλογή του ελαιοκάρπου γίνεται προσεκτικά, με φυσική χειρωνακτική μέθοδο. Είμαστε σε καθημερινή επαφή όλο τον χρόνο με τους αγρότες, αναζητώντας τις καλύτερες διαθέσιμες ελιές σε κάθε περιοχή και παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες, υποστήριξη και καθοδήγηση σχετικά με τις ορθές πρακτικές ελαιοκαλλιέργειας και ελαιοσυλλογής. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη, τον καρπό της ελιάς. Παράλληλα, διατηρούμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με επιλεγμένα ελαιοτριβεία που σέβονται το προϊόν και το περιβάλλον, εφαρμόζουν τις τελευταίες καινοτόμες τεχνικές ελαιοποίησης και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας αναφορικά με την παραγωγή και αποθήκευση του ελαιολάδου.